петък, 30 юли 2010 г.

Най-нови примери на Guerrilla Marketing

Тези дни често си мислех за какво да пиша след публикацията за Модерният потребител и традиционния рекламодател и реших да споделя най-новите примери на Guerrilla Marketing. Вярвам, че ще Ви бъдат интересни!

Заповядайте и в нашата група на Guerrilla Marketing във Facebook на адрес: за да споделяме заедно примери и да обменяме опит и информация за Guerrilla Marketing!

Пример 1: Нестандартен билборд на марката KOLESTON (марка боя за коса)

Брюнетка :-)

Блондинка :-)

Страхотно позициониране като ‘naturals’ KOLESTON!

Пример 2: “Guerrilla” книжарница
Любимата ми книжарница определно би изглеждала така :-)

Пример 3: National GeographicКампания на National Geographic за популяризиране красотата на страната, за която е кампанията чрез фото конкурс.

Красиво лято и незабравими емоции!

..................................................................................

ПОСЛЕДЕН ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР на Guerrilla Marketing “Интернет маркетингът за твоя УСПЕХ!” за летния сезон и на летни цени :-)

20.08.2010 /петък/ и 21.08.2010 /събота/ София

За 1 ден ще научите защо Интернет маркетингът е най-ефективният маркетинг комуникационен канал за привличане на клиенти, кое работи в Интернет, кое не работи в Интернет и защо, подкрепено с много успешни примери от българската практиката!

За повече информация и онлайн регистрация, посетете: http://www.guerrilla-marketing.eu/
…………………………………………………...........

3 коментара:

  1. Много готини нови идеи, Жанет. А по въпроса за National Geographic: кампанията беше много силна, имах възможността да я видя на живо миналото лято в Холандия: http://vasvalch.com/marketing/opoznai-rodinata/ (снимката тук е от моя пост, ако не се лъжа)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Ви, Васи! А по въпроса за снимката от кампанията на National Geographic - изпрати ми я една приятелка, която е бренд мениджър и ми писа, че неин приятел от чужбина и я препратил, тъй като и тя събира примери на Guerrilla Marketing. Поддържате чудесен блог и сте моята зодия :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Това със стълбите на книжарницата е страхотно!

    ОтговорИзтриване