събота, 15 януари 2011 г.

Guerrilla Marketing. Готови ли сте с Вашия маркетинг план за 2011?

Представяте ли си да пътувате в непозната страна без пътна карта? Същото е когато управлявате Вашия бизнес без маркетинг план.

Маркетинг планът Ви помага да си отговорите на въпросите: Къде се намирате, къде искате да стигнете и как да стигнете до там? Маркетингът е двигателя на всеки бизнес. За да се ангажирате с успешен бизнес абсолютно задължително е да започнете с маркетинг план.

Не е задължително маркетинг планът да бъде десетки страници. Едни от най-успешните маркетинг планове са създадени върху салфетка по време на закуска или под душа. Колкото и кратък да е Вашият маркетинг план, напишете го!

Разликата между успеха и неуспеха на нашия бизнес е в планирането на маркетинга. Това е основателна причина, за да седнете и да напишете вашия маркетинг план, след като прочетете тази статия. И най-важното след това е да се ангажирате с неговото изпълнение!

Алгоритъмът за създаване на маркетинг план, който Ви предлагам, се състои от 7 стъпки и представлява писмени отговори на седемте най-важни въпроси за Вашия бизнес.

Прочетете двете публикации за създаването на Guerrilla Marketing план:

http://jnnmarketing.blogspot.com/2009/12/guerrilla-marketing-1.html

http://jnnmarketing.blogspot.com/2010/01/guerrilla-marketing-2.html


Пожелавам Ви успешна, изпълнена със здраве, късмет и успех 2011 година!

С уважение,

Жанет Найденова
Certified Master of Guerrilla Marketing Coach

............................................................
Присъединете се към групата на Guerrilla Marketing във Facebook на адрес: http://www.facebook.com/janet.naidenova?v=wall&story_fbid=414908046860&ref=notif&notif_t=wall#!/group.php?gid=91203901500&ref=ts за да споделяме заедно примери и да обменяме опит и информация за Guerrilla Marketing!

ПОКАНА ЗА ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР
“Guerrilla Marketing: Интернет маркетингът за твоя УСПЕХ!”

София, 28.01.2011 /петък/, 11.02.2011 /петък/, 26.02.2011 /събота

За 1 ден ще научите защо Интернет маркетингът е най-ефективният маркетинг комуникационен канал за привличане на клиенти, кое работи в Интернет, кое не работи в Интернет и защо, подкрепено с много примери от добрите български практики! Ще срещнете проактивни хора като Вас и ще споделим този ден заедно! Вижте галерията със снимки на всички Guerrilla мениджъри за последната една година, преминали обучения по системата Guerrilla Marketing: http://www.flickr.com/photos/janet_naidenova/show и видео клипове от обучения: http://www.youtube.com/JanetNaidenova

Присъединете се към успелите Guerrilla мениджъри в България! Само за Вас, читателите на блога, посветен на Guerrilla Marketing, предоставям специална такса за участие – 99 лв. /без начислен ДДС/, независимо от датата на регистрация!

За повече информация и онлайн регистрация, посетете: http://www.guerrilla-marketing.eu/
...........................................................................

Няма коментари:

Публикуване на коментар